in

6 zábavných príhod čašníkov a ľudí z gastronomického priemyslu, ktoré si len tak nevymyslíš

Práca v gastronómii si vyžaduje určité znalosti, aby ste potom neboli pred zákazníkmi za úplných neandrtálcov. Nikto sa však nestane profíkom za jeden deň a preto vznikajú aj podobné príbehy, ako je týchto šesť.

 

#1 @lilyannatrnr

Najlepší kamarát mi raz povedal, že keď ako 17-ročný pracovala v nóbl hoteli, opýtal sa ho nejaký chlapík na raňajkách, „To je crème fraîche?“ On mu odpovedal, „Jasné, jedlo po záruke nepodávame.“ Nemohol som sa na tom vtedy prestať smiať.

Nicolas Cage You Don't Say - Reaction GIFs

 

 

#2 @stuart_bowes

Pracoval som v hoteli … zákazník povedal čašníčke, že je jeho ryba mierne vysušená.. čašníčka mu na to odpovedala, „To sa väčšinou stáva, keď vyberiete rybu z vody.“ Našťastie to ten zákazník zobral s humorom.

 

 

#3 @jafflecakes

Dievča s ktorou som pracoval, malo asi tak 18 rokov. Raz si od nej zákazník vypýtal suché víno. Ona sa naňho pozrela a nechápavo odpovedala, že tu máme jedine mokré vína. Keď nám ten príbeh rozprávala, bola v tom, že debil je ten zákazník.

Stupid Girl GIFs | Tenor

 

 

#4 @missdawniehick

Ako 13-ročná som pracovala v galantérii. Raz sa ma zákazníčka opýtala, či máme neviditeľnú niť. Pozrela som sa letmo na poličku a bez rozmýšľania odpovedala, „Prepáčte, žiadnu nevidím.“ Nikdy na to nezabudnem.

 

 

#5 @jim171278

Sestra raz pracovala v preplnenom bare a keď jej zavolali o rezerváciu stola, odpovedala „prepáčte, dnes tu máme totálne naj*bané.“

 

A101WaysToCreateA31YearOldLieByMsAmberWalter-Part6 - Page 38 - Guru Gossip

 

 

#6 @pritcher_s

Keď som pracovala v Marks and Spencer, prišiel ku mne jeden pán a opýtal sa, kde je východ. Nič som nepočula, ale bolo mi blbé sa ho na to pýtať, tak som mu ukázala na vajíčka…asi minútu tam stál a pozeral na ne.

 

Zdroj

   
Odoberať
Upozorniť na

0 Komentáre
Komentáre z článku
Zobraziť komentáre